Professioneel

Fashion

SAMEN werken aan SAMENWERKEN

Met een stimulerende en motiverende manier van werken richt ik me op ontwikkeling en resultaten van mensen en team. Daarnaast een aanjager, inspirator en verbinder als het gaat om samenwerken en vernieuwing. Ik werk graag in een toegewijde, ondernemende en professionele organisatie waar openheid, respect en vertrouwen leidend in mijn handelen kunnen zijn en organisatiewaarden samenwerken en ver antwoordelijkheid nemen centraal staan.


Als je Doet wat je Deed, dan blijf je Krijgen wat je Kreeg

Ik wil meetbaar een bijdrage leveren aan geluk, succes en de groei van mens en organisatie in een duurzame leefomgeving, door het herkennen en tot bloei brengen van verborgen talent en het benutten van het potentieel aan Talent, Kennis en Ervaring. Mijn Missie wordt bereikt door doelgericht leiding te geven aan professionalisering en 'Operational Excellence'.


Mijn Visie krijgt vorm door de verwezenlijking van mijn ideaalbeeld in mijn rol als people-manager, initiator en aanjager. Werken met getalenteerde en inspirerende mensen, en met doelen die op een actieve manier de wereld een betere plaats proberen te maken.


Wie de toekomst ervaart als tegenwind, loopt doorgaans de verkeerde richting

Mijn Kernwaarden vormen de drijfveren voor mijn handelen vanuit morele principes, persoonlijke waarden en organisatiewaarden: Respect, Vertrouwen, Openheid, Verantwoordelijk en Samenwerken.GSC: Ondernemend Programma- en Ontwikkelmanagement

Ik ben ruim 20 jaar geleden begonnen met GSC om organisaties te ondersteunen bij organisatie-, verander- en verbeterprocessen. Met ruime kennis en ervaring van project-, proces- en programmamanagent is gewerkt aan veranderprojecten en programma's voor lagere overheiden en marktsector.


De professionaliteit van een projectmanager zie ik als een kapstok met vier haakjes: kennis & ervaring, competenties, persoonlijkheid, motivaties & drijfveren.